Добредојдовте

 

Дозволете ние да бидеме правиот избор за Вашето возило и да Ви ја зголемиме безбедноста во сообраќајот.  Единствени сме во нашиот квалитет и технички услуги. Нашето големо искуство и  современи методи Ви ја даваат потребната сигурност на Вашето возило. Благодарение на стручно оспособените кадри, секој специјализиран за својата дејност ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД ЕМША е подготвен во секој момент да одговори на вашите барања и потреби.

          Нашата станица за технички преглед Ви стои на располагање, која Ви нуди брз, целосен и сигурен сервис. Нашите клиenти и нивната сигурност се на прво место. Големиот број на возила кои секојдневно поминуваат во нашата станица за технички преглед се нашиот доказ за квалитет и услуга. Доверете  ни го вашето возило и ние соодветно ќе се погрижиме за него.