Технички преглед

10.28.2011
Станицата за технички преглед ЕМША ги нуди следниве услуги:

 • Технички преглед на патнички моторни возила
 • Технички преглед на товарни моторни возила.
 • Технички преглед на приколки.
 • Технички преглед на возилa на моторен погон со две, три или четири тркала
 • Технички преглед на трактори и тракторски приколки
 • Услуги за регистрација.
 • Инспекција (контрола) на аналогни и дигитални тахографи
 • МЕЃУНАРОДНА ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА
 • ПОЛНОМОШНО за управување на туѓо моторно возило во странство
 • Потврда за исполнетост на ТЕУ за патнички возила.
 • Потврда за исполнетост на ТЕУ за товарни возила.
 • ХОМОЛОГАЦИЈА-Одобрување на возила
 • АТЕСТ- Одобрување на преправени возила
 • ЦЕМТ- Проверка на подготвеност на возила за сообраќај
 • АДР – Испитување на возила кои превезуваат опасни материи

 

Специјален бенифит:


Станицата за технички преглед ЕМША може да Ви ги понуди и следните поволности (бесплатно) за патнички возила, за кои добивате сервисна книшка со извршениот технички преглед:

 • Монтажа и демонтажа на гуми
 • Лепење на гуми
 • Балансирање на гуми
 • Центрирање на преден и заден трап
 • Дотерување-штелување на светла на возилото
 • Монтирање на регистарски таблички
 • Проверка на амортизери
 • Перење на возилото (рачно/машинско)
 • Подмачкување на товарно возило/трактор