ГИ НАДМИНУВАМЕ ВАШИТЕ ОЧЕКУВАЊА ВО ТРАНСПОРТНИ РЕШЕНИЈА!

ПОДАЛЕКУ. ПОБРЗО. ПОБЕЗБЕДНО.

Најдобрата Транспортна Компанија | Емша Шпед

РАБОТНИ ЧАСОВИ

Пон-Пет: 08:00 – 17:00

ЈАВЕТЕ НИ СЕ

00 389 43 371 999

ПРАТЕТЕ НИ ЕМАИЛ

info@emsasped.com.mk

Добредојде во

Емша Шпед ДООЕЛ

ЕМША ШПЕД ДООЕЛ

Фирмата Емша Шпед ДООЕЛ е товарна и логистичка компанија основана во 1999 година од нашиот сегашен сопственик Г-нот Емшов Марјан. Нашата логистичка компанија започна како мала деловна активност со еден камион. Денес, Емша Шпед ДООЕЛ е голема шпедиција која поседува над 200 камиони и нуди логистички и транспортни услуги на партнери во Македонија, соседните земји, и цела Европа.
логистички услуги емша шпед камиони лево

логистички услуги емша шпед камиони лево

логистички услуги емша шпед камиони

логистички услуги емша шпед камиони

логистички услуги емша шпед камиони десно

логистички услуги емша шпед камиони десно

ФАКТИ

ФАКТИТЕ ЗБОРУВААТ ЗА СЕБЕ

вработени

километри годишно

клиенти

евра годишен обрт

Z

ЕФИКАСНОСТ

}

НАВРЕМЕНОСТ

ТОЧНОСТ

Побарај понуда

14 + 5 =

Се стремиме да го заштитиме интегритетот на синџирот на снабдување во име на нашите клиенти.

Нашите 4 вредни принципи:

НАВРЕМЕНО

НЕОШТЕТЕНО

СИГУРНО

СОГЛАСНО

ИМАТЕ ПРАШАЊЕ?

ТУКЕ СМЕ ДА ВИ ПОМОГНЕМЕ!