Политика за приватност

Последна промена: април 12, 2023

Emsa Sped (“нас”, “ние”, or “нашата”) оперира со Emsa Sped веб-страната (“сервисот”).

Оваа страница информира за политиките што се однесуваат на собирање, користење и откривање на лични информации кога го користите нашиот сервис.

Нема да ги споделуваме вашите информации со никој освен како што е опишано во оваа Политика за приватност.

Ние ги користиме вашите лични информации за обезбедување и подобрување на услугата. Со користење на услугата, вие се согласувате со собирање и користење на информации во согласност со оваа политика. Освен ако не е поинаку дефинирано во оваа Политика на приватност, поимите користени во оваа Политика на приватност ги имаат истите значења како и во нашите Услови и правила, достапни на http://emsasped.com.mk

Собирање и употреба на информации

Додека ја користите нашата услуга, можеби ќе ве замолиме да ни дадете одредени лични информации што можат да се користат за да ве контактираат или идентификуваат. Информациите за лична идентификација („Лични информации“) може да вклучуваат, но не се ограничени на:

  • Име
  • Е-пошта

Податоци за дневник

Собираме информации што прелистувачот ви ги испраќа секогаш кога ќе ја посетите нашата Услуга (“Податоци за најавување”). Овие податоци за најавување може да содржат информации како што се Интернет протокол на вашиот компјутер (“IP”) адреса, тип на прелистувач, верзија на прелистувачот, страниците на нашата услуга што ја посетувате, времето и датумот на вашата посета, времето поминато на тие страници и друга статистика.

Колачиња

Колачињата се датотеки со мала количина на податоци, што може да вклучуваат анонимен уникатен идентификатор. Колачињата се испраќаат до вашиот прелистувач од веб-страница и се чуваат на тврдиот диск на вашиот компјутер.

Ние користиме “колачиња” за да собереме информации. Може да му наложите на вашиот прелистувач да ги одбие сите колачиња или да означува кога се испраќа колаче. Меѓутоа, ако не прифаќате колачиња, можеби нема да можете да користите некои делови од нашата услуга.

Даватели на услуги

Можеме да вработиме third party компании и поединци за да ја олесниме нашата услуга, да ја обезбедиме услугата во наше име, да извршува услуги поврзани со сервисот или да ни помогнеме во анализирање на користењето на нашата услуга.

Овие трети страни имаат пристап до вашите лични информации само за да ги извршуваат овие задачи од наше име и се должни да не ги откриваат или користат за која било друга цел.

Безбедност

Безбедноста на вашите лични информации е важна за нас, но запомнете дека ниту еден метод на пренесување преку Интернет или метод за електронско складирање не е 100% сигурен. Додека ние се стремиме да користиме комерцијално прифатливи средства за да ги заштитиме вашите лични информации, не можеме да ја гарантираме нејзината апсолутна безбедност.

Линкови до други страници

Нашата услуга може да содржи линкови до други страници со кои не управуваме ние. Ако кликнете на надворешниот линк, ќе бидете насочени кон соодветната веб-страна. Силно ве советуваме да ја разгледате Политиката за приватност на секоја страница што ја посетувате.

Немаме никаква контрола над и не преземаме никаква одговорност за содржината, политиките за приватност или практиките на веб-страниците или услугите на трети страни.

Детска приватност

Нашата услуга не адресира никого под 18 години (“Деца”).

Ние свесно не собираме информации за лична идентификација од деца под 18 години. Ако сте родител или старател и сте свесни дека вашето дете ни доставило лични информации, ве молиме контактирајте не. Ако откриеме дека дете под 18 години ни обезбедило лични информации, таквите информации ќе ги избришеме веднаш.

Усогласеност со законите

Ние ќе ги откриеме вашите лични информации, онаму каде што се бара, со закон или одложувања.

Промени во оваа политика за приватност

Ние може да ја ажурираме нашата политика за приватност од време на време. Ќе ве известиме за какви било промени со објавување на новата Политика за приватност на оваа страница.

Ве советуваме периодично да ја прегледувате оваа Политика за приватност за какви било промени. Промените во оваа Политика за приватност се ефективни кога ќе бидат објавени на оваа страница.

Контакт со нас

Ако имате какви било прашања во врска со оваа Политика за приватност, ве молиме контактирајте не.