Правила и услови

Последно ажурирано: април 12, 2023

Ве молиме, внимателно прочитајте ги овие Услови на употреба („Услови“, „Услови на употреба“) пред да ја користите веб-страницата http://emsasped.com.mk („Услугата“) управувана од Emsa Sped („нас“, „ние“ или „нашата“ “).

Вашиот пристап до и користење на Услугата е условен од прифаќање и почитување на овие Услови. Овие услови се применуваат за сите посетители, корисници и други кои пристапуваат или ја користат услугата.

Со пристапување или користење на услугата, вие се согласувате дека сте обврзани со овие Услови. Ако не се согласувате со кој било дел од условите, тогаш не можете да пристапите до Услугата.

Интелектуална сопственост

Услугата и нејзината оригинална содржина, карактеристики и функционалност се и ќе останат ексклузивен имот на Emsa Sped и неговите лиценци.

Линкови до други веб-страници

Нашата услуга може да содржи линкови до веб-страници или услуги на трети лица кои не се во сопственост или контролирани од Emsa Sped.

Emsa Sped нема никаква контрола над и не превзема никаква одговорност за содржината, политиките за приватност или практиките на веб-страниците или услугите на трети страни. Понатаму, потврдувате и се согласувате дека Emsa Sped нема да биде одговорна, директно или индиректно, за каква било штета или загуба предизвикана или наводна, предизвикана од или во врска со употреба или потпирање на каква било достапна содржина, добра или услуги на или преку какви било веб-страници или услуги.

Силно ве советуваме да ги прочитате условите и правилата и политиките за приватност на која било веб-страница или услуги на трети лица што ги посетувате.

Престанок на услугата

Ние може да го прекинеме или прекинеме пристапот до нашата услуга веднаш, без претходно предупредување или одговорност, за која било причина, вклучително и без ограничување, ако ги прекршите Условите.

Сите одредби на условите, кои по својата природа треба да преживеат престанок, ќе преживеат престанок, вклучувајќи, без ограничување, одредби за сопственост, одрекување од гаранција, обештетување и ограничувања на одговорноста.

Одрекување

Вашата употреба на Услугата е на ваш единствен ризик. Услугата се обезбедува на основа „КАКО Е“ и „КАКО ДОСТАВНА“ основа. Услугата се обезбедува без никакви гаранции, без оглед дали се експлицитни или имплицитни, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на, имплицитни гаранции за трговска размена, кондиција за одредена намена, непочитување или повремено работење.

Закон за управување

Овие Услови се регулираат и толкуваат во согласност со законите на Република Македонија, без оглед на одредбите за конфликт на закон.

Нашиот неуспех да примениме право или одредба на овие Услови нема да се смета за откажување од тие права. Ако одредена одредба од овие Услови се смета за невалидна или неизвршна од страна на судот, преостанатите одредби на овие Услови ќе останат во сила. Овие Услови го сочинуваат целиот договор помеѓу нас во врска со нашата услуга и ги заменуваат сите претходни договори што може да ги имаме помеѓу нас во врска со Услугата.

Промени

Ние го задржуваме правото, по наше дискреционо право, да ги менуваме или замениме овие Услови во секое време. Ако ревизијата е материјална, ќе се обидеме да дадеме најмалку 30 дена известување пред да стапат на сила сите нови поими. Она што претставува материјална промена ќе се утврди според наше дискреционо право.

Продолжувајќи да пристапувате или користите нашата Услуга откако овие ревизии ќе станат ефективни, вие се согласувате дека ќе бидете обврзани со ревидираните услови. Доколку не се согласувате со новите услови, престанете да ја користите Услугата.

Контакт

Ако имате какви било прашања во врска со овие Услови, ве молиме контактирајте не.