ГИ НАДМИНУВАМЕ ВАШИТЕ ОЧЕКУВАЊА ВО ТРАНСПОРТНИ РЕШЕНИЈА!

ПОДАЛЕКУ. ПОБРЗО. ПОБЕЗБЕДНО.

Емша Шпед ДООЕЛ

РАБОТНИ ЧАСОВИ

Пон-Пет: 08:00 – 17:00

ЈАВЕТЕ НИ СЕ

00 389 43 371 999

ПРАТЕТЕ НИ ЕМАИЛ

info@emsasped.com.mk

Добредојде во

Емша Шпед ДООЕЛ

ЕМША ШПЕД ДООЕЛ

Фирмата Емша Шпед ДООЕЛ е основана 1999 година од страна на сегашниот сопственик Г-нот Емшов Марјан. Фирмата започна да работи како мала транспортна компанија која поседува само 1 камион, а денес фирмата поседува повеќе од 200 камиони и има голем број на партнери од Македонија, од соседните држави и од цела Европа.

ФАКТИ

ФАКТИТЕ ЗБОРУВААТ ЗА СЕБЕ

вработени

километри годишно

клиенти

евра годишен обрт

Z

ЕФИКАСНОСТ

}

НАВРЕМЕНОСТ

ТОЧНОСТ

Побарај понуда

13 + 9 =

Се стремиме да го заштитиме интегритетот на синџирот на снабдување во име на нашите клиенти.

Нашите 4 вредни принципи:

НАВРЕМЕНО

НЕОШТЕТЕНО

СИГУРНО

СОГЛАСНО

ИМАТЕ ПРАШАЊЕ?

ТУКЕ СМЕ ДА ВИ ПОМОГНЕМЕ!