Работни часови

Пон – Пет: 8:00 – 17:00

Јавете ни се

00 389 43 371 999

Пратете ни емаил

info@emsasped.com.mk
Контактирај Не

Контакт

2 + 5 =

Се стремиме да го заштитиме интегритетот на синџирот на снабдување во име на нашите клиенти.

 

Нашите 4 вредни принципи:

навремено

Неоштетено

сигурно

согласно