НАШИОТ ТИМ

НАШИОТ ТИМ

Работни часови

Пон – Пет: 8:00 – 17:00

Јавете ни се

00 389 43 371 999

Пратете ни емаил

info@emsasped.com.mk

Генерален Менаџер

Марјан Емшов

00389 43 371 999

Марјан Емшов

00389 43 371 999

Транспорт Менаџери

Надица Димитрова

00389 43 371 999

00389 75 455 720

Александар Стојановски

00389 43 371 999

00389 75 455 724

Менаџер за развој

Нина Николова Трајков

00389 43 371 999

00389 75 318 559

Координатор на возен парк

Mishko Mishev

00389 43 371 999

00389 76 292 562

EXPORT – IMPORT department

Павлинка Велкова

00389 75 369 966

Ване Ризов

00389 76 466 073

Никола Поп Манчев

00389 70 210 038

Трајче Гразданлиев

00389 75 455 723

Благица Темелкова

00389 78 287225

Транспорт планери

Дијана Николова

00389 76 338 837

Милица Димова Гонзалес

00389 78 286 418

Билјана Степанова

00389 76 287 763

Боро Чаушев

00389 76 430 390

Дејан Стојковски

00389 76 313 175

Ангел Крстев

00389 76 338 838

Игор Наумовски

00389 76 313 176

Јасна Чочкова

00389 75 455 722

Борис Ѓорѓиев

00389 75 399 994

Елена Колева

00389 75 303 877

Книговодство

Јованка Димчева

00389 76 313 174

Ивана Емшова

00389 76 272 037

Верица Апостоловска

00389 75 244 265

Цанка Митковска

00389 70 222 944

Референт за набавки

Борче Иванов

00389 76 338 836